about-back

O NAMA

Tvrtka HUNOR je aktivna na polju automatizacije industrijskih procesa više od 30 godina. Počevši kao tvrtka za PLC programiranje upravljačkih sustava CNC strojeva, izrasli smo u tvrtku koja se bavi industrijskom robotikom i automatizacijom prilagođenom potrebama klijenata. Naši su proizvodi u potpunosti rađeni po mjeri i potrebama kupca s beskonačnim mogućnostima konfiguracija i nadogradnji. Naši klijenti iznimno su zadovoljni našim proizvodima i uslugama, a podršku im pružamo tijekom cijelog životnog vijeka proizvoda. Budući da težimo izvrsnosti, naše konstrukcije sukladne su najvišim standardima i kriterijima, pri odabiru komponenti koristimo samo najkvalitetnije renomirane proizvođaće, a pri programiranju se koristimo najboljim softverima u industriji. Brzina i efikasnost naša je odlika. Ukoliko Vam je potebna neka od naših usluga, javite nam se! Naše stručno i profesionalno osoblje dat će sve od sebe da Vam pomogne riješiti izazove automatizacije.

robot-hand (2)

POUZDANO I
JEDNOSTAVNO ZA KORIŠTENJE

Naše

POSLOVANJE

Više od 30 godina iskustva u automatizaciji industrijskih procesa isprofiliralo nas je u specijaliziranu tvrtku za rješenja „po mjeri“ na području automatizacije, robotike i strojogradnje. Našim klijentima redovito donosimo značajne uštede, povećanje produktivnosti, ponovljivosti i pouzdanosti, a naša automatizirana rješenja, prilagođena su potrebama klijenata. Preko 30 godina iskustva, i preko 300 odrađenih projekata, vrhunski tim stručnjaka i brojni zadovoljni klijenti potvrdit će našu kvalitetu te nas zasluženo staviti na sam vrh u industrijskoj automatizaciji.

robot-hand-2-old (1)

EFIKASNO I
FLEKSIBILNO

Naša

STRATEGIJA

Tijekom godina, specijalizirali smo se za izradu robotskih ćelija u gotovo svim tehnologijama, konsturiranju robotske periferije, robotskih prihvatnica, naprava za pozicioniranje, stezanje i zavarivanje, te cijelih postrojenja. PLC i SCADA programiranje, te programiranje robota. Svaki naš projekt uključuje i obuku operatera koji će nastaviti raditi sa našim robotskim ćelijama i strojevima. Također, našim klijentima osiguravamo dugoročnu podršku kroz cijeli životni vijek proizvoda. Naše temeljne vrijednosti su personalizirani i profesionalni pristup klijentu, pažljivo slušanje i prepoznavanje njegovih potreba, te rješenja „po mjeri“ automatizacije industrijskih procesa. Uz našu brzinu i fleksibilnost u izvođenju projekata, vaš će proces automatizacije teči bez ikakvih problema.

robot-hand-3-old (1)

MODERNO I
INOVATIVNO

Naša

TEHNOLOGIJA

Službeni smo integratori i sistem partneri renomiranih svjetskih proizvođača industrijskih robota ABB i KUKA. Koristimo najbolja svjetska softverska rješenja od svjetskih tvrtki poput: ABB, KUKA, SIEMENS, TRUMPF, SolidWorks, EPLAN i drugi.

Klijenti

Neki od naših klijenata

  • industry-contact (1)
    Recite nam nešto o Vašoj industriji

    Mi u Hunoru rado izmjenjujemo mišljenja i iskustva s ljudima iz industrije. Javite nam se ukoliko želite s nama započeti projekt, dobiti savjet, ili nas samo upoznati.

    POŠALJITE NAM UPIT
Hunor