ROBOTSKO SAVIJANJE LIMA za industriju grijanja, ventilacije i klimatizacije

  Tehnologija SAVIJANJE LIMA

  više
  LASERSKO ZAVARIVANJE za proizvodnju baterija u sektoru električnih vozila

  Tehnologija LASERSKO ZAVARIVANJE

  više
  ROBOTSKO BRUŠENJE za sve tipove industrija

  Tehnologija ROBOTSKO BRUŠENJE

  više
  robot-hand (2)

  Pouzdano i jednostavno
  za korištenje

  O NAMA

  Saznaj više:

  • POSLOVANJE
  • STRATEGIJA
  • TEHNOLOGIJA

  Više od 30 godina iskustva u automatizaciji industrijskih procesa isprofiliralo nas je u specijaliziranu tvrtku za rješenja „po mjeri“ na području automatizacije, robotike i strojogradnje. Našim klijentima redovito donosimo značajne uštede, povećanje produktivnosti, ponovljivosti i pouzdanosti, a naša automatizirana rješenja, prilagođena su potrebama klijenata. Preko 30 godina iskustva, i preko 300 odrađenih projekata, vrhunski tim stručnjaka i brojni zadovoljni klijenti potvrdit će našu kvalitetu te nas zasluženo staviti na sam vrh u industrijskoj automatizaciji.

  Tijekom godina, specijalizirali smo se za izradu robotskih ćelija u gotovo svim tehnologijama, konsturiranju robotske periferije, robotskih prihvatnica, naprava za pozicioniranje, stezanje i zavarivanje, te cijelih postrojenja. PLC i SCADA programiranje, te programiranje robota. Svaki naš projekt uključuje i obuku operatera koji će nastaviti raditi sa našim robotskim ćelijama i strojevima. Također, našim klijentima osiguravamo dugoročnu podršku kroz cijeli životni vijek proizvoda. Naše temeljne vrijednosti su personalizirani i profesionalni pristup klijentu, pažljivo slušanje i prepoznavanje njegovih potreba, te rješenja „po mjeri“ automatizacije industrijskih procesa. Uz našu brzinu i fleksibilnost u izvođenju projekata, vaš će proces automatizacije teči bez ikakvih problema.

  Službeni smo integratori i sistem partneri renomiranih svjetskih proizvođača industrijskih robota ABB i KUKA. Koristimo najbolja svjetska softwerska rješenja od svjetskih tvrtki poput: ABB, KUKA, SIEMENS, TRUMPF, SolidWorks, EPLAN i drugi.

  Pogledajte naše

  APLIKACIJE

  • 30

   Godina u automatizaciji

  • 300

   Odrađenih projekata

  • 80

   Instaliranih robota

  INDUSTRIJE

  Klijenti

  Neki od naših klijenata

  Hunor